Leven in Vlietwijk

Activiteiten op maat

In Topaz Vlietwijk hoeft u zich niet te vervelen. Er is volop keus uit activiteiten waar u plezier aan beleeft. Samen met anderen of liever alleen. Al dan niet begeleid door onze professionele welzijnsmedewerkers of enthousiaste vrijwilligers. We gaan uit van wat u leuk vindt en hoe u uw dag wilt doorbrengen. Samen zoeken we naar activiteiten die daarbij passen. Bijvoorbeeld schilderen, kaarten, yoga, bingo, dansen, zingen of erop uit met de duofiets.

Recreatieprogramma

Daarnaast is er een uitgebreid recreatieprogramma voor alle bewoners met optredens, lezingen en spelactiviteiten. Vaak schuiven familieleden en buurtbewoners aan, wat zorgt voor extra gezelligheid. Ook organiseren we regelmatig uitstapjes. Of plan zelf een uitje met hulp van ons Uitbureau.

Voorzieningen

Naar de kapper, op het terras genieten van de zon, uit eten in een restaurant: deze alledaagse dingen blijven vanzelfsprekend. En het mooie is: u hoeft er de deur niet voor uit, want Vlietwijk heeft het allemaal in huis.

Restaurant

Zowel bewoners, hun bezoek als buurtbewoners zijn graag geziene gasten in het restaurant van Vlietwijk. Voor een mooi plekje, is reserveren aangeraden. Dat kan via telefoonnummer 088 921 15 75. Gewoon even een kop koffie of thee drinken? Dat kan ook. U krijgt er gratis gezelligheid bij. Het restaurant is 7 dagen per week geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Activiteitenruimte De Ontmoeting

In deze gezellige ruimte treft u medebewoners van Vlietwijk voor een gezellig praatje.

Terras

Vlietwijk beschikt over een gezellig terras met veel groen. En zijn verschillende zitjes waar u heerlijk in de zon zit of onder een parasol.

Kapsalon

Knippen, föhnen, watergolven, kleuren: cliënten hoeven er de deur niet voor uit. Onze kapper verzorgt uw haar en geeft het een oppepper. Een afspraak maken kan via telefoonnummers 06 306 03 561.

Pedicure

Ook voor een pedicurebehandeling kunnen cliënten in Vlietwijk terecht. U gaat heerlijk ontspannen en verzorgd de deur weer uit. Vraag een zorgmedewerker om een afspraak voor u te maken.

Duofiets

Bewoners kunnen kosteloos gebruikmaken van onze duofiets. U kunt dus met familie, vrienden of kennissen op de fiets stappen. Er zijn ook vrijwilligers die graag met u mee fietsen.

Rolstoelauto

Stichting Duinbus verhuurt de rolstoelauto (zonder chauffeur) aan naasten. Voor vervoer van cliënten van Topaz op basis van beschikbaarheid.

Rondvaartboot

Topaz beschikt over een rondvaartboot. Enkele malen per jaar kunnen bewoners van Vlietwijk hiervan tegen een kleine vergoeding gebruikmaken. Ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Zaalverhuur

Bewoners kunnen het restaurant of de kleine zaal huren voor het vieren van een verjaardag of ander feestje. Wij kunnen de catering verzorgen.