Vrijwilligers & Topaz

Als vrijwilliger bij Topaz Revitel sta je dicht bij de mensen die aan onze zorg zijn toevertrouwd: mensen die revalideren na een ziekenhuisopname. Naast goede zorg, willen we hen ook een aangenaam verblijf bezorgen. De hulp van vrijwilligers is daarbij onmisbaar.

Samen koffiedrinken, iemand begeleiden naar een afspraak of samen een wandeling maken: jij geeft de aandacht en ondersteuning die iemand nodig heeft. We vinden zeker vrijwilligerswerk dat bij jou past. We staan ook open voor jouw ideeën. Bij Revitel zijn we heel dankbaar voor de warme betrokkenheid van onze vrijwilligers.

Vrijwilligerswerk doe je samen

Als vrijwilliger maak je deel uit van het team en word je goed begeleid. Je werkt samen met de zorgprofessionals op onze locatie en leert al doende van hen en de andere vrijwilligers. De vrijwilligerscoördinator van Revitel ondersteunt je bovendien waar nodig.

Je krijgt er veel voor terug

Voor je inzet krijg je veel terug. Waardering en eer van je werk natuurlijk. Maar ook specifieke trainingen, want vrijwilligerswerk is een vak apart. Het is mooi, leuk, betekenisvol en afwisselend werk. En gezellig bovendien. Topaz organiseert regelmatig iets leuks voor alle vrijwilligers. Het is daarnaast een mooie aanvulling op je CV. Je bent WA-verzekerd tijdens het vrijwilligerswerk bij Topaz en we vergoeden reiskosten.

"Wij zoeken vrijwilligers die snappen dat het hele leven telt"

Word ook vrijwilliger!

Word vrijwilliger bij Revitel of een van de andere Topaz-zorglocaties of ontmoetingscentra.

Heb je andere ideeën om jouw talenten en vaardigheden in te zetten voor het welzijn van bewoners en cliënten? Neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator Lewina Sloos. Ook voor meer informatie of vragen kun je bij haar terecht. Lewina is in even weken bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag (alleen in oneven weken) en vrijdag (alleen in even weken).