Cliëntenraad Topaz Lakenhof

De cliëntenraad is een adviesorgaan dat gevraagd en ongevraagd advies geeft aan de leiding van Topaz Lakenhof over allerlei onderwerpen die voor de bewoners van belang zijn.

Van maaltijden, verbouwingen, belangrijke veranderingen in de organisatie, de kwaliteit van zorg en beleid, activiteiten tot veiligheid, gezondheid en hygiëne. Zaken dus die alle cliënten aangaan. Voor individuele klachten heeft Topaz klachtenregelingen.

De cliëntenraad van Topaz Lakenhof:

  • Behartigt de collectieve belangen van de cliënten van de locatie.
  • Bewaakt de kwaliteit van zorg- en dienstverlening en doet voorstellen ter verbetering.
  • Ziet toe op het beleid rond de klachtenregeling.
  • Adviseert bij het algemeen beleid voor het toelaten en beëindigen van zorg aan cliënten.

Samenstelling cliëntenraad

Een cliëntenraad van een Topaz-locatie kan bestaan uit cliënten, maar ook andere betrokkenen mogen in de cliëntenraad. Dat kan een familielid van een cliënt zijn of een goede bekende. Ook mensen die geen directe relatie hebben met Lakenhof, maar zich wel zeer betrokken voelen, kunnen zitten nemen in de cliëntenraad van Lakenhof. Belangrijk is dat de leden van de cliëntenraad regelmatig in Lakenhof komen en dus weten wat er speelt. En willen bijdragen aan een organisatie die zo goed mogelijk rekening houdt met de wensen en belangen van haar cliënten.

Voorzitter cliëntenraad: Gerard van der Meer

Gerard is specialist op het gebied van financiën en zorg. Hij is al sinds jaar en dag betrokken bij financiële betrekkingen en zorg bij zowel jongeren als ouderen.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in het werk van de cliëntenraad van Topaz Lakenhof? Wilt u lid worden? Of heeft u een vraag aan de cliëntenraad?

  • Bel: 088 921 1300
  • Stuur een e-mail via onderstaand formulier
  • Schriftelijk: u kunt een brief afgeven bij de secretaresse, zij stuurt deze door naar de cliëntenraad
Informatie

cliëntenraad Topaz Lakenhof

Wilt u in ieder geval de met * gemarkeerde velden invullen? Graag willen we u vragen in de overige invulvelden alleen hoogstnoodzakelijk informatie te vermelden en zo min mogelijk medische informatie te verstrekken.

Topaz gebruikt de gegevens om een zo goed mogelijke service te kunnen verlenen en verstrekt geen gegevens aan derden. Klik hier voor onze volledige privacyverklaring.

Centrale cliëntenraad

Behalve lokale cliëntenraden heeft Topaz een centrale cliëntenraad (CCR). De CCR bespreekt (strategische) onderwerpen die alle of meerdere locaties van Topaz betreffen.