Topaz360

Natuurlijk blijft u het liefst zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving wonen. Maar dat gaat niet altijd vanzelf. De behandelaren van Topaz360 zijn gespecialiseerd in de behandeling van ouderen. Juist ook als u meerdere gezondheidsproblemen heeft. Samen geven ze u de best mogelijke behandeling. En houden ze thuis wonen veilig en comfortabel.

Onze behandelaren geven individuele behandeling en advies, maar werken ook nauw samen. Zowel met elkaar als met uw huisarts. Dat is prettig voor u. Want onze behandelaren zien snel of u ook andere hulp nodig heeft. In overleg met uw huisarts halen ze er dan een collega bij. Onze behandelaren kennen elkaar. Bij ons vindt afstemming tussen verschillende behandelaren dan ook snel en gemakkelijk plaats. En bijkomend voordeel: we kunnen uw behandelafspraken op elkaar afstemmen.

Bent u (huis)arts?

Het behandelteam

Topaz360 heeft een groot team van behandelaren met verschillende specialismen in huis. Samen hebben zij een brede kijk op uw gezondheid, lichamelijk en mentaal.

Altijd in de buurt

Onze behandelaren werken vanuit Topaz360 op diverse locaties in Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Rijnsburg, Voorschoten en omgeving. Er is dus altijd een locatie bij u in de buurt. Kunt u niet naar de praktijk komen? Dan komen onze behandelaren graag bij u thuis.

Vergoeding vanuit zorgverzekering

Zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen van onze behandelaren vrijwel altijd. Wel is in sommige gevallen uw eigen risico van toepassing. Kijk per behandelaar hoe de vergoeding precies is geregeld. De kosten van eventuele aanvullende behandelingen vindt u in onze tarievenlijst.

Meer informatie & afspraak maken

Wilt u weten wat Topaz360 voor u kan doen? Of wilt u een afspraak maken met een van onze behandelaren?

Afspraak verzetten

Natuurlijk kunt u uw afspraak altijd verzetten als dat beter uitkomt. Maar doe dit wel op tijd: vóór 12.00 uur op de dag die aan uw afspraak voorafgaat. Zo voorkomt u dat wij kosten voor uw gemiste afspraak in rekening moeten brengen. U kunt het telefonisch of per e-mail doorgeven. Zie de contactgegevens hierboven.

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden van Behandelpraktijk Topaz360. Hierin staan de rechten en plichten van cliënten die behandeling ontvangen van behandelaren werkzaam bij Topaz360.