Revalideren met geheugenproblemen

Heeft u geheugenproblemen en moet u revalideren na een operatie, beroerte of oncologische behandeling? Ook dan kunt u bij Topaz Revitel terecht.

In Topaz Revitel kunt u in een veilige omgeving werken aan uw herstel. Onder de begeleiding van een specialistisch team en met behulp van de nieuwste technologie zorgen we er samen voor dat u snel en weer zo zelfstandig mogelijk kunt functioneren.

Het revalidatietraject

Tijdens het revalidatietraject richten we ons op het terugwinnen van uw zelfstandigheid. Zodat u weer veilig kunt terugkeren naar huis. Uw revalidatiedoelen leggen we vast in uw persoonlijk revalidatieplan. Uw mantelzorger(s) heeft een belangrijke rol in uw revalidatie. Daarom betrekken we uw mantelzorger nauw in het gehele revalidatietraject.

Veilige revalidatieomgeving

Met behulp van zorgtechnologie zorgen we ervoor dat u veilig kunt revalideren. De afdeling is door middel van zorgtechnologie aangepast aan de doelgroep . Met behulp van een armband of ketting kunt u zich vrij bewegen over de afdeling. Dit noemen we leefcirkels. In overleg met de arts en uw mantelzorger wordt gekeken hoe groot uw leefcirkel is.

Gezamenlijke leefruimte

Op de afdeling is een gezamenlijke huiskamer en keuken. Hier kunt u samen komen met andere revalidanten. Ook gaat u hier gezamenlijk ontbijten, lunchen en dineren. In de huiskamer is een gastvrouw aanwezig die toezicht houdt . Natuurlijk kunt u zelf kiezen wanneer u in de gezamenlijke leefruimte aanwezig bent.