Nazorg

We bieden uitgebreide nazorg, zodat we zeker weten dat u het thuis weer zelf redt.

  • Behandeling na ontslag. U gaat met ontslag als u voldoende bent hersteld om veilig thuis te kunnen zijn. Vaak is de revalidatie dan nog niet afgerond. U kunt de therapie bij de vertrouwde behandelaren van Revitel vervolgen. U komt dan voor behandeling terug naar Revitel. U kunt ook kiezen voor een behandelaar bij u in de buurt. Of voor een therapeut van Behandelpraktijk Topaz. Daar werken therapeuten met veel ervaring met de behandeling van ouderen en chronisch zieken. Zij behandelen u thuis of in een van onze zorglocaties in de regio Leiden en de Bollenstreek.
  • Misschien zijn (tijdelijk) hulpmiddelen of voorzieningen nodig om terugkeer naar huis mogelijk te maken. Denk aan een rollator of aanpassingen aan uw woning. In dat geval adviseren wij u. U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig regelen. Dit gaat via het Wmo-loket van uw gemeente of de thuiszorgwinkel. Wij kunnen u wegwijs maken.
  • Heeft u na thuiskomst nog thuiszorg nodig? Dan helpen we bij het vinden van een passende thuiszorgaanbieder.
  • Blijkt tijdens uw revalidatie dat zelfstandig wonen toch niet meer mogelijk is? Dan zoeken we samen naar een nieuwe woonplek. Bij Topaz of ergens anders.