Revalideren na een hartinfarct/-operatie

Het doormaken van een hartinfarct en/of hartoperatie is vaak heel ingrijpend. Het is belangrijk om uw conditie weer op te bouwen en actief aan lichaamsbeweging te doen. Dit houdt uw hart en bloedvaten in conditie en zorgt dat uw bloeddruk lager wordt. Ook het hervinden van het vertrouwen in uw eigen lichaam speelt vaak een rol.

Wordt u ontslagen uit het ziekenhuis, maar is het nog niet verantwoord om naar huis te gaan? Dan kunt u voor gespecialiseerde revalidatiezorg en behandeling terecht in Topaz Revitel in Leiden. Wij zijn gespecialiseerd in revalidatie na een hartinfarct of -operatie.

Verblijf in Topaz Revitel

U verblijft in Revitel waar u in een sfeervolle omgeving met volop privacy werkt aan uw herstel. We bieden de zorg en faciliteiten die u nodig heeft. Bijvoorbeeld fysiotherapie om aan uw conditie te werken en psychologische ondersteuning bij somberheid of angst. Zo bent u snel weer op de been.

Samenwerking met regionale ziekenhuizen

Topaz en de regionale ziekenhuizen in Zuid-Holland Noord werken samen op het gebied van revalidatie na een hartinfarct en -operatie. U kunt rekenen op een soepele transfer van het ziekenhuis naar Revitel, met een zorgvuldige overdracht en goede afstemming van eventuele controlebezoeken in het ziekenhuis.

Samenwerking bij TAVI

Met het Leids Universitair Medisch Centrum werken we nauw samen op het gebied van herstelzorg van hartpatiënten die in het LUMC zijn geopereerd. Specifiek bij patiënten die TransAortale Valve Implant (TAVI) hebben ondergaan.

Het ziekenhuis meldt u aan

Wilt u bij ons revalideren? Laat dit weten aan uw behandelend arts in het ziekenhuis. Het ziekenhuis meldt u bij ons aan.