Revalideren na een botbreuk

Door een botbreuk, zoals een gebroken pols, heup of been, bent u tijdelijk minder mobiel en zelfstandig. Is het na behandeling in het ziekenhuis niet verantwoord om naar huis te gaan? Dan bent u van harte welkom in Topaz Revitel in Leiden. Wij zijn gespecialiseerd in revalidatie na een botbreuk.

U verblijft in Revitel waar u in een sfeervolle omgeving met volop privacy werkt aan uw herstel. Wij bieden u alle zorg en faciliteiten die nodig zijn, zoals fysiotherapie.

Aandacht voor oorzaak

We hebben ook aandacht voor de oorzaak van de botbreuk. Bent u gevallen omdat uw kracht is verminderd? Lag het aan de inrichting van uw huis, medicijngebruik, uw schoenen of rollator? Of heeft u misschien minder sterke botten door botontkalking? We helpen mee aan oplossingen om herhaling te voorkomen.

Samenwerking met regionale ziekenhuizen

Topaz en de regionale ziekenhuizen in Zuid-Holland Noord werken samen op het gebied van revalidatie na een botbreuk. U kunt rekenen op een soepele transfer van het ziekenhuis naar Revitel, met een zorgvuldige overdracht en goede afstemming van eventuele controlebezoeken in het ziekenhuis.

Het ziekenhuis meldt u aan

Wilt u bij ons revalideren? Laat dit weten aan uw behandelend arts in het ziekenhuis. Het ziekenhuis meldt u bij ons aan.