Hoe is uw zorg georganiseerd?

Een ervaren en gedreven zorg- en behandelteam staat voor u klaar. Het multidisciplinaire team bestaat onder meer uit verpleegkundigen, verzorgenden, maatschappelijk werkers, fysiotherapeuten, psychologen en specialisten ouderengeneeskunde. De medewerkers zijn gespecialiseerd in de ziekte van Huntington. Voor aanvullende neurologische en psychiatrische expertise wordt nauw samengewerkt met neurologen van het LUMC en zorgverleners van GGZ Rivierduinen.

Zelfregie

U heeft zelf de regie in handen. Samen met de specialist ouderengeneeskunde (een arts) stelt u een zorg- en behandelplan op. De specialist ouderengeneeskunde stemt de zorg af met het team in het multidisciplinaire overleg (MDO).

Huisarts of specialist ouderengeneeskunde

Zo lang u zelfstandig woont, houdt u uw eigen huisarts. We werken samen met uw huisarts en kunnen deze goed adviseren. Zodra u bij ons komt wonen, neemt onze specialist ouderengeneeskunde de taken van uw huisarts over.

Vast contactpersoon

De lijnen zijn kort en persoonlijk bij Topaz Overduin:

  • Woont u zelfstandig, dan is de maatschappelijk werker uw steun en toeverlaat, bij wie u met al uw vragen terechtkunt.
  • Woont u in Topaz Overduin, dan is een eerstverantwoordelijk verpleegkundige of verzorgende (EVV-er) uw eerste aanspreekpunt. Uiteraard kunt u met vragen ook terecht bij de andere teamleden.