10 voordelen van kiezen voor onze behandelaren

  1. Onze behandelaren zijn gespecialiseerd in de behandeling van ouderen en chronisch zieken. Ze hebben ook veel ervaring met mensen die revalideren. Topaz is al ruim 60 jaar actief in zorg en behandeling van deze doelgroepen.
  2. Topaz heeft een groot team van behandelaren met verschillende specialismen in huis. Samen hebben zij een brede kijk op uw gezondheid, lichamelijk en mentaal.
  3. Onze behandelaren werken nauw samen. Dat maakt Topaz sterk in complexe behandeling. Bijvoorbeeld wanneer u meerdere gezondheidsproblemen tegelijkertijd heeft of gespecialiseerde behandeling nodig is. Het team bekijkt uw klachten in zijn geheel en u krijgt de (combinatie van) behandeling die nodig is. Een specialist ouderengeneeskunde (een arts) of (GZ-)psycholoog zorgt voor de juiste afstemming. Samen zorgen ze dat u de best mogelijke behandeling krijgt.
  4. Als dat mogelijk en wenselijk is, plannen de verschillende behandelaren hun behandelingen na elkaar of combineren ze zelfs. Dat scheelt u tijd en energie.
  5. In onze locaties zijn alle voorzieningen voor een optimale behandeling. Woont u zelfstandig? Onze behandelaren komen ook bij u thuis, als dat beter voor u is.
  6. Naast individuele behandeling is ook groepstherapie mogelijk. In een groep leert u van anderen en zij van u. Bovendien kunt u ervaringen delen. Veel mensen vinden dit heel stimulerend.
  7. Onze behandelaren zijn er ook voor uw mantelzorger(s) en anderen die dichtbij u staan. Met een luisterend oor, tips en adviezen.
  8. Onze behandelaren werken samen met andere zorgverleners. Woont u bij ons? Dan zijn behandelaren vaak op de achtergrond betrokken als adviseur van het zorgteam van Topaz. Ze denken mee over hoe uw verzorging en verblijf zo optimaal mogelijk gemaakt kan worden. Woont u zelfstandig? Ook met uw huisarts, medisch specialist, thuiszorg of casemanager stemmen ze af en delen ze hun kennis.
  9. Onze behandelaren zijn ingeschreven in het BIG-register en voldoen aan alle kwaliteitseisen van de beroepsvereniging. Indien van toepassing zijn zij opgenomen in het deelregister voor de betreffende specialisaties.
  10. Onze behandelaren zijn aangesloten bij kennisnetwerken als ParkinsonNet, MS Zorg, Chronisch Zorgnet en HuntingtonNet.