Ik ben mijn wachtwoord van cliëntportaal Pluriform vergeten. Wat nu?

Klik op 'wachtwoord vergeten?' bij inloggen. Vul vervolgens uw gebruikersnaam (inlognaam) en e-mailadres in. U ontvangt daarna een e-mail met een link waarmee u zelf een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Let op: een wachtwoord moet bestaan uit tenminste 5 tekens, waaronder hoofd- en kleine letters én niet-alfabetische tekens.

Als u geen e-mail ontvangt of het wijzigen van uw wachtwoord lukt niet, neem dan contact op met uw eerstverantwoordelijke verzorgende (EVV'er).