Is het gebruik van cliëntportaal Pluriform wel veilig?

Ja, de toegang tot het cliëntportaal is als volgt beveiligd:

• Na aanmelding ontvangt u een e-mail met uw persoonlijke inloggegevens, bestaande uit een gebruikersnaam en een tijdelijk wachtwoord. Bij de eerste keer inloggen past u dit wachtwoord aan naar een persoonlijk wachtwoord.
  • Sms-inlogcode om veilige toegang te waarborgen: elke keer als u inlogt ontvangt u een sms met een code op uw mobiele telefoon, die u moet invullen. Zo weten we zeker dat u inlogt en niet iemand anders.

Daarnaast vragen we u zorgvuldig om te gaan met de gegevens in het zorgdossier:

• Geef uw wachtwoord nooit aan anderen.
  • Laat geen mensen meekijken.
  • Ga verstandig om met vertrouwelijke gegevens. Deel bijvoorbeeld geen zaken op internet of social media.
  • Zorg voor een goede beveiliging van uw computer, laptop of tablet (bijvoorbeeld een virusscanner, regelmatige updates van uw computer).