Symposium Wij kunnen toveren!

Laat u inspireren tijdens de lezingen door vooraanstaande sprekers. Ervaar de toverkracht van zorgprofessionals die altijd de mens achter de zorgvraag blijven zien tijdens interactieve workshops. En ga in gesprek met elkaar en zorgprofessionals op de zorgmarkt. Een symposium voor én door mensen in de zorg dat u echt niet wilt missen! Vul het formulier onderaan deze pagina in om u aan te melden. Wij zien u graag op dinsdag 7 november om 10.00 uur bij Corpus Leiden.

Informatie

Aanmelden Symposium

Wilt u in ieder geval de met * gemarkeerde velden invullen? Graag willen we u vragen in de overige invulvelden alleen hoogstnoodzakelijk informatie te vermelden en zo min mogelijk medische informatie te verstrekken.

Topaz gebruikt de gegevens om een zo goed mogelijke service te kunnen verlenen en verstrekt geen gegevens aan derden. Klik hier voor onze volledige privacyverklaring.

Voor overige vragen of opmerkingen, zoals parkeermogelijkheid als u slechter ter been bent of rolstoeltoegankelijkheid van de locatie, kunt u contact opnemen met de organisatie via symposium@topaz.nl. Of plaats uw vraag / bericht hierboven bij bericht voor de organisatie.
*verplichte velden