SponsorKliks

Met SponsorKliks kunt u tijdens het online shoppen direct doneren aan de Vrienden van Topaz, zonder dat het u iets extra kost. Dat doet u door uw online aankopen bij deelnemende webwinkels zoals Coolblue, Hema of Thuisbezorgd voortaan te doen via onderstaande knop. Voor u een kleine moeite, voor ons zijn het directe inkomsten. Wij ontvangen op deze manier namelijk een percentage van het aankoopbedrag.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Stichting Vrienden van Topaz. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteren de Vrienden van Topaz hier direct van!

Uitzondering: geen commissie op boeken

Koopt u online boeken? Dan werkt SponsorKliks helaas niet. In Nederland geldt per wet namelijk een vaste boekenprijs, hierdoor mag geen commissie op boeken worden gegeven.

Makkelijk online shoppen met bestelknoppen

Wilt u het uzelf nog makkelijker maken? Maak dan SponsorKliks bestelknoppen van uw favoriete winkels aan in de bladwijzerbalk van uw computer. Zo hoeft u er niet meer aan te denken en doneert u bij elke bestelling automatisch aan de Vrienden van Topaz.

Makkelijk shoppen via uw mobiele telefoon

Shopt u liever online via uw mobiele telefoon? Dan kunt u dat doen door de SponsorKlikapp te downloaden op uw telefoon. Via deze app geeft u aan dat u de Vrienden van Topaz wilt steunen en wordt u doorgeleid naar de webwinkel naar keuze.

U blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Stichting Vrienden van Topaz weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Stichting Vrienden van Topaz is bedoeld. Dat weten ze omdat u via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die u bij Bol.com doet, levert Stichting Vrienden van Topaz dan niets op.

Zo werkt SponsorKliks