Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

Maaltijden aan huis

Gezond en lekker blijven eten, ook als u niet meer dagelijks zelf kunt koken. Onze maaltijdservice aan huis maakt dit mogelijk.

Maaltijden aan huis

 

U wilt lekker en gezond eten, maar wilt of kunt niet koken? Dan kunt u kiezen voor maaltijden aan huis. U eet gezond, gevarieerd en misschien wel net zo lekker als wanneer u zelf kookt. 

Hoe regelt u maaltijden aan huis?

In Noordwijkerhout brengen de vrijwilligers van Topaz Munnekeweij u de maaltijden van Eetgemak. De coördinatie is in handen van Topaz.

In alle overige gemeenten waar Topaz actief is, brengen de vaste bezorgers van Eten met gemak koelverse maaltijden bij u aan huis, desgewenst tot in de koelkast.  

In Leiden kunt u voor maaltijden aan huis ook terecht bij Radius en in Voorschoten bij Stichting Welzijn Ouderen Voorschoten.

Ook van harte welkom in onze restaurants

Vindt u het prettig om tijdens uw maaltijd gezelschap te hebben? Kom dan eens eten in één van onze restaurants. Elke locatie van Topaz heeft een restaurant waar u van harte welkom bent:

U bent elke maandagavond ook van harte welkom in Resto van harte in ons restaurant in Topaz Zuydtwijck.

Meld u aan, eet smakelijk!

Woont u in Noordwijkerhout en wilt u een maaltijd aan huis? Neem dan contact op met onze medewerkers van het Cliënt Service Bureau via de button 'Stel een vraag' rechts bovenaan deze pagina. Woont u in Leiden of Voorschoten? Neem dan rechtstreeks contact op met Radius, Stichting Welzijn Ouderen Voorschoten of Eten met gemak.

 
 

Maaltijdservice bij u in de buurt

Maaltijd aan huis leveren we in Noordwijkerhout (incl. De Zilk). Daarnaast bent u van harte welkom in een van onze restaurants bij een Topaz locatie bij u in de buurt.