Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

Man met fysiotherapeute
Behandeling bij dementie

Onze gespecialiseerde fysio- en ergotherapeuten, logopedisten en andere behandelaren kunnen putten uit hun ruime ervaring met dementie en werken nauw samen.

Behandeling bij dementie

 

Mensen met dementie en hun naasten maken een moeilijk proces door. Bij Topaz begrijpen we dit. We kunnen dementie niet genezen, de best mogelijke zorg die wij u kunnen geven is het vertragen en verzachten van het ziekteproces. Dit doen we door het bieden van structuur en aandacht en waar nodig met medicijnen en behandelingen.

Gespecialiseerde therapeuten bij dementie

Onze gespecialiseerde fysio- en ergotherapeuten, logopedisten en andere behandelaren kunnen putten uit hun ruime ervaring met dementie en werken nauw samen. Ook uw partner, familie en andere mantelzorgers krijgen advies en begeleiding. Onder andere over het verloop van de ziekte dementie, de prognose en de behandeling.

Zij zijn opgeleid zijn om de best mogelijk zorg te bieden bij dementie en werken onder leiding van een specialist ouderengeneeskunde (arts). Topaz heeft veel expertise op het gebied van dementie.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Wilt u meer informatie over de behandelingen die Topaz biedt bij dementie? Neem dan contact op met ons Cliënt Service Bureau via de button 'Stel een vraag' rechts bovenaan de pagina. Onze medewerkers bespreken met u uw persoonlijke situatie en kunnen u een advies op maat geven.

 

Meer informatie over dementie
 
 

Behandeling bij dementie bij u in de buurt

Topaz biedt behandeling bij dementie als u bij ons verblijft in één van onze locaties, maar onze therapeuten komen ook bij u thuis. Als thuiswonende maakt u een afspraak bij onze Behandelpraktijk Leiden-Zuid en Voorschoten; Behandelpraktijk Leiden-Noord of Behandelpraktijk Katwijk en Noordwijkerhout.