Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

Vrouw tussen loopbars blij zwaaiend
Behandeling en therapie

Topaz heeft expertise opgebouwd op het gebied van verschillende ziektebeelden. Onze behandelaren werken nauw met elkaar samen.

Behandeling en therapie

 

Bent u op zoek naar behandeling of therapie om te leren omgaan met de gevolgen van uw ziekte? Bij Topaz bieden we verschillende gespecialiseerde behandelingen voor uiteenlopende aandoeningen, zoals:

  • dementie
  • een beroerte (CVA)
  • de ziekte van Huntington

Behandeling thuis of bij Topaz

Topaz biedt behandeling en therapie als u in één van onze woonzorgcentra en verpleeg- en behandelcentra verblijft, maar ook als u thuis woont. Onze therapeuten komen bij u thuis of u kunt terecht in onze Behandelpraktijk in Leiden, Voorschoten en Katwijk.

Waarom een behandelaar van Topaz?

Samenwerking tussen verschillende behandelaren

Onze specialisten pakken uw problemen samen aan en stemmen de behandelingen nauwkeurig op elkaar af, onder leiding van een specialist ouderengeneeskunde (een arts). Dit noemen we een multidisciplinaire aanpak.

Veel ervaring met behandeling ouderen

Topaz heeft expertise opgebouwd op het gebied van verschillende ziektebeelden. Bij ons krijgt u behandeling, met als pluspunt dat onze behandelaren veel kennis hebben over ouderen en aandoeningen zoals onder meer dementie of een beroerte (CVA). Lees meer over onze expertise.

 

Dit zijn onze behandelingen per ziektebeeld

Voor de ziektebeelden dementie, CVA en Huntington hebben we specifieke kennis en ervaring in huis. Maar dit zijn niet de enige ziektebeelden. Ook op het gebied van de ziekte van Parkinson, reuma, MS en diabetes behandelen en verzorgen we veel cliënten op onze locaties. Heeft u interesse? Neem dan contact op met ons Cliënt Service Bureau via 071 - 4056 925.

Ergotherapeute praat met vrouw

Onze behandelaren

Topaz heeft de volgende behandelaren in dienst, met specialisatie op verschillende ziektebeelden van ouderen en de ziekte van Huntington: