Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

Topaz Vlietwijk in top 10 op ZorgkaartNederland

 

11 januari 2018, Topaz Topaz Vlietwijk staat in de top 10 op ZorgkaartNederland.

Topaz Vlietwijk in Voorschoten krijgt op ZorgkaartNederland een waardering van gemiddeld een 8,8. Daarmee staat Vlietwijk zelfs op plek 8 in de lijst van 2425 verpleeg- en verzorgingshuizen in Nederland! Een fantastische score waar we uiteraard ontzettend trots op zijn.

Maar waarom scoort Topaz Vlietwijk zo goed?
Volgens teammanager Marja Dol zijn de juiste medewerkers voor bewoners met dementie en liefdevolle zorg het geheim. Door het concept ‘kleinschalig wonen’ is maar een handjevol medewerkers werkzaam op een woonunit. Hierdoor staat het personeel dichtbij de bewoners, waardoor zij zich veilig en vertrouwd voelen.  

Volgens EVV’er Patricia Dubbelman-Scheffer draagt het kleinschalig wonen zeker bij aan een huiselijke sfeer. Zo ‘delen’ ze hier bijvoorbeeld de kat van een van de bewoners en een collega neemt altijd haar hondje mee, wat de bewoners erg leuk vinden. Familie zorgt in de woonkamers ook voor gezelligheid en wat extra hulp en ze kunnen makkelijk hun verhaal kwijt bij onze zorgmedewerkers. 

Complimenten voor al onze medewerkers die een bijdrage leveren aan deze prachtige scores!

Bent u cliënt, familie of mantelzorger bij Topaz en wilt u ook delen wat u van onze zorg vindt? Laat een waardering achter op ZorgkaartNederland via: https://www.zorgkaartnederland.nl/

Topaz Vlietwijk is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering