Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

Draag een nieuwe zorgmedewerker aan en verdien 1.500 euro bruto

 

25 oktober 2017, Topaz Voor Topaz medewerkers, vrijwilligers, cliënten en mantelzorgers

Topaz heeft, net als alle andere ouderenzorgorganisaties, vanwege de krapte op de arbeidsmarkt moeite om nieuwe zorgmedewerkers te vinden. Uit onderzoek blijkt dat veel sollicitanten Topaz kennen via een huidige medewerker, vrijwilliger, cliënt of mantelzorger. Ons eigen netwerk is daarom heel belangrijk voor het werven van nieuwe medewerkers. Om dit nog meer te stimuleren, biedt Topaz een beloning van 1.500 euro bruto voor het aanbrengen van nieuwe zorgmedewerkers. Deze beloningsregeling geldt voor Topaz medewerkers, vrijwilligers, cliënten en mantelzorgers van cliënten.

Het gaat om de volgende functies: helpende, verzorgende IG, verzorgende C, eerst verantwoordelijk verzorgende, MBO verpleegkundige en HBO verpleegkundige.

Er geldt een aantal voorwaarden:

  • De nieuwe medewerker vermeldt de naam van de medewerker, cliënt of mantelzorger of vrijwilliger in zijn sollicitatiebrief.
  • De nieuwe medewerker komt succesvol door zijn proeftijd heen.
  • De nieuwe medewerker mag nog niet bij Topaz werken als werknemer (dus geen interne sollicitatie of overplaatsing), uitzendkracht, gedetacheerde, leerling of stagiair.

Bel voor deelname en vragen naar (071) 57 98 237.