Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

Richard Wagner Flat

 

Topaz biedt Zorg Thuis in het Richard Wagner complex, gelegen aan de rand van Voorschoten direct aan een plantsoen. Woonzorg Nederland verhuurt hier in totaal 76 appartementen, waarvan 18 vrije sector en 56 sociale huur. Voor deze appartementen geldt een minimale leeftijdsgrens van 55 jaar.

U kunt voor meer informatie over deze woningen contact opnemen met de bewonersconsulent van Woonzorg Nederland op telefoonnummer 088 - 921 01 49, bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning in de sociale sector moet u ingeschreven staan bij Woningnet Holland Rijnland. Hier vindt u ook de criteria voor toewijzing van een sociale huurwoning. Hoe lang u moet wachten op een woning, is afhankelijk van uw woonwensen.

Heeft u vragen over zorg, dan kunt u contact opnemen met het wijkteam Voorschoten: 06 20 86 43 75


 

 

Thuiszorg in Voorschoten aanvragen - snel geregeld!

Thuiszorg wordt in bijna alle gevallen vergoed vanuit de zorgverzekeringswet. Wilt u thuiszorg, belt u dan met het Topaz wijkteam via onderstaand telefoonnummer.

Wijkteam Voorschoten Wagnerflat 06 - 20 86 43 75

U kunt ook contact opnemen met het Cliënt Service Bureau van Topaz via de knop Zorg aanvragen. Een medewerker van het Cliënt Service Bureau zorgt dan dat de wijkverpleegkundige u terug belt voor een kennismakingsgesprek.