Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

 

Topaz Vlietwijk

 

Bij Topaz Vlietwijk zorgen we ervoor dat u kunt leven en wonen zoals u dat wilt, thuis of bij Topaz. Met specialistische zorg en behandelingen op maat op het moment dat u er behoefte aan heeft. Voor zo lang als nodig, zo intensief als u wilt. Bij ons wonen 63 mensen met dementie in een kleinschalige woonomgeving. Met woongroepen van maximaal zeven personen. Daarnaast zijn er 8 appartementen voor mensen met chronisch lichamelijke klachten (somatiek).

Wat Vlietwijk echt bijzonder maakt is de toepassing van moderne zorgdomotica. Dit zijn technische oplossingen in huis die veiligheid of gemak brengen. Onze cliënten hebben hierdoor optimale bewegingsvrijheid in een veilige omgeving. Vanuit Topaz Vlietwijk levert het wijkteam ook zorg bij u thuis. We zijn gevestigd in het centrum van Voorschoten.

André van Zuijlen, gebiedsmanager

 
Stel een vraag

BezoekadresProf. Einsteinlaan 2
2251 VG Voorschoten
T071 5798 101

 

Restaurant Vlietwijk

 

Een keer geen puf om zelf te koken? Of wilt u er gewoon even uit? Dan bent u van harte welkom in ons restaurant. Schuif aan en eet gezellig mee. U kunt ook een tafel reserveren, als u zeker wilt zijn van een mooi plekje. Of zelfs een deel van het restaurant, bijvoorbeeld als u iets te vieren heeft. Ons dagmenu is altijd vers, gezond en lekker. Het dagmenu kost slechts € 7,90. En wilt u echt iets bijzonders, maak dan een keuze maken uit onze rijk gevulde menukaart. Gewoon even een kop koffie of thee drinken? Dat kan ook. U krijgt er gratis gezelligheid bij.

Het restaurant van Topaz Vlietwijk is 7 dagen per week, van 10.00 – 20.00 uur, geopend.

 

 
Error parsing XSLT file: \xslt\Body/AddOns.xslt