Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

 

Topaz Vlietwijk

 

Bij Topaz Vlietwijk zorgen we ervoor dat u kunt leven en wonen zoals u dat wilt, thuis of bij Topaz. Met specialistische zorg en behandelingen op maat op het moment dat u er behoefte aan heeft. Voor zo lang als nodig, zo intensief als u wilt. Bij ons wonen 63 mensen met dementie in een kleinschalige woonomgeving. Met woongroepen van maximaal zeven personen. Daarnaast zijn er 8 appartementen voor mensen met chronisch lichamelijke klachten (somatiek).

Wat Vlietwijk echt bijzonder maakt is de toepassing van moderne zorgdomotica. Dit zijn technische oplossingen in huis die veiligheid of gemak brengen. Onze cliënten hebben hierdoor optimale bewegingsvrijheid in een veilige omgeving. Vanuit Topaz Vlietwijk levert het wijkteam ook zorg bij u thuis. We zijn gevestigd in het centrum van Voorschoten.

André van Zuijlen, gebiedsmanager

 
Stel een vraag

BezoekadresProf. Einsteinlaan 2
2251 VG Voorschoten
T071 5798 101

 

Bijbelkring

 

De Bijbelkring is een oecumenische viering voor cliënten, familie en belangstellenden. De vieringen zijn laagdrempelig en sfeervol, met muziek en stilte, met het zingen van bekende liederen en teksten die dicht bij ouderen staan. Na de dienst is er gelegenheid om een kopje koffie te drinken.