Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

 

Topaz Revitel

 

Wilt u in een aangename omgeving revalideren of is er een andere reden waardoor u tijdelijk moet herstellen? In beide gevallen bent u aan het juiste adres bij Topaz Revitel. Een bijzonder revalidatiehotel waar u volop privacy heeft en waar de zorg is afgestemd op wat u wilt en kunt. Topaz Revitel combineert het beste van twee werelden: het maatwerk van professionele (revalidatie)zorg en het comfort van een verblijf in een hotel. De warme hotelsfeer heeft een positieve invloed op hoe u zich voelt. Een optimale setting om zelf aan uw herstel te werken. We zorgen er samen voor dat u zo snel mogelijk weer zelfstandig functioneert.

Topaz Revitel heeft alle medische voorzieningen en faciliteiten die u nodig heeft. Topaz Revitel is een SNHZ erkend zorghotel. Dat betekent dat ons hotel voldoet aan hoogwaardige kwaliteitseisen voor veiligheid en zorg, gastvrijheid en comfort.

Suzanne Brink, gebiedsmanager

 
Stel een vraag

BezoekadresBargelaan 198
2333 CWLeiden
T071 5251 999

 

Restaurant

 

Het ontbijt, de lunch en diner in Topaz Revitel serveren we in de vorm van een buffet, Voor het diner stellen we een dagelijks wisselend menu samen, waarbij u keuze heeft uit vlees of vis.


Uiteraard is uw bezoek van harte welkom om, tegen betaling, het diner met u te nuttigen in het restaurant. Wij adviseren u daarvoor tijdig (tot op de dag zelf) te reserveren bij de medewerkers van het restaurant.

Wilt u à la carte dineren?

Voor a la Carte mogelijkheden kunt u, voor eigen rekening, terecht in restaurant The Second Level op de 2e etage of Top Level op de 12e etage van Level.