Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

 

Topaz Overrhyn

 

Als u bij ons binnenkomt, merkt u het direct: ons huis heeft een heel eigen sfeer. Het is een modern en licht gebouw in Leiden-Noord met allerlei gezellige hoekjes. Wij verwachten dat u zich hier snel thuis zal voelen. Onze medewerkers zetten zich hiervoor in. Ze willen weten waar u zich prettig bij voelt en geven u de zorg en aandacht waar u behoefte aan hebt.

Topaz Overrhyn is een veelzijdig huis. We hebben een grote tuin waar u kunt wandelen. In onze volkstuin kunt u helpen met het verbouwen van groenten of plantjes verzorgen. Ook binnen hebben we allerlei voorzieningen. Neem bijvoorbeeld ons restaurant de Burcht, waar u kunt lunchen ook als u hier niet woont. We durven het dan ook best te zeggen: we zijn trots op Topaz Overrhyn!

Sandra Koppert, gebiedsmanager

 
Stel een vraag

BezoekadresWillem de Zwijgerlaan 44
2316 GJ Leiden
T071 4057 900

 

Kapsalon Lies

 

Knippen, föhnen, watergolven, kleuren: u hoeft er niet voor de deur uit. Onze kapster Lies verzorgt uw haar en geeft het een oppepper.

Wilt u iets bijzonders, bijvoorbeeld omdat u naar een feest gaat? Of gewoon iets nieuws? De kapper neemt de tijd voor u en geeft u een metamorfose. U gaat als een ander mens weer de deur uit.

Loop gerust even langs om een afspraak te maken. De kapsalon bevindt zich vlakbij de hoofdingang, op de begane grond.