Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

 

Topaz Overduin

 

Met 190 bewoners verdeeld over twee wooneenheden, één voor mensen met dementie en één voor mensen met de ziekte van Huntington, is Topaz Overduin een grote locatie. Toch doet onze locatie kleinschalig aan. We hechten namelijk erg aan individuele aandacht in een warme omgeving. Een persoonlijke benadering, die vindt u bij ons.

Ons huis is gelegen aan de rand van de Katwijkse duinen. We hebben een grote tuin met dierenweide en moestuin, leuke activiteiten en een goed restaurant. De boulevard en het centrum van Katwijk, met diverse winkels en horecagelegenheden, zijn op tien à vijftien minuten loopafstand. Topaz Overduin is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Annemieke de Vries, gebiedsmanager

 
Stel een vraag

BezoekadresNachtegaallaan 5
2225 SX Katwijk
T071 4056 111

 

Nostalgiekar

 

De nostalgiekar is een ouderwetse bakkerskar met diverse producten en attributen van vroeger die bedoeld is om bij mensen met dementie een gevoel van vroeger op te wekken. Zo bevat de kar onder andere een ouderwets telefoontoestel, een weegschaal en een koffiemolen. De kar doet een beroep op alle zintuigen van de bewoners zodat zij zich door middel van geur, tast, geluid en zicht bewust worden van zichzelf en hun omgeving.