Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

 

Topaz Overduin

 

Met 190 bewoners verdeeld over twee wooneenheden, één voor mensen met dementie en één voor mensen met de ziekte van Huntington, is Topaz Overduin een grote locatie. Toch doet onze locatie kleinschalig aan. We hechten namelijk erg aan individuele aandacht in een warme omgeving. Een persoonlijke benadering, die vindt u bij ons.

Ons huis is gelegen aan de rand van de Katwijkse duinen. We hebben een grote tuin met dierenweide en moestuin, leuke activiteiten en een goed restaurant. De boulevard en het centrum van Katwijk, met diverse winkels en horecagelegenheden, zijn op tien à vijftien minuten loopafstand. Topaz Overduin is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Annemieke de Vries, gebiedsmanager

 
Stel een vraag

BezoekadresNachtegaallaan 5
2225 SX Katwijk
T071 4056 111

 

Eucharisatieviering

 

De EucharisatievieringKatholieke bewoners van Overduin, hun familieleden, vrienden en kennissen. Vaste voorganger is pastoor C.J. van der Voort.

Een groep vrijwilligers zorgt voor het halen en terugbrengen van de bewoners. In de maand juni vindt tijdens de viering ook de ziekenzalving plaats. Ook deze wordt bediend door pastoor van der Voort, terwijl assistentie wordt verleend door ds. Binnendijk, de geestelijk verzorger van Topaz Overduin.