Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

 

Topaz Munnekeweij

 

Topaz Munnekeweij is gelegen in het gezondheidcentrum in Noordwijkerhout. Munnekeweij onderscheidt zich door vriendelijk personeel en een warme sfeer. De meeste van onze medewerkers werken en wonen zelf in Noordwijkerhout, dus zijn niet alleen nauw verbonden met Munnekeweij maar ook met ons mooie dorp. 

Bij Topaz Munnekeweij zorgen we ervoor dat u kunt leven en wonen zoals u dat wilt, thuis of bij Topaz. Met specialistische zorg en behandelingen op maat op het moment dat u er behoefte aan heeft. Wij helpen u uw leven zo vorm te geven dat u ons zo min mogelijk nodig heeft.

André van Zuijlen, gebiedsmanager

 
Stel een vraag

BezoekadresVia Antiqua 25
2211 HW Noordwijkerhout
T0252 375 544

 

Winkel 't Gruttertje

 

Heeft u onverwacht bezoek en niets in huis voor bij de thee? Of is uw koffie, suiker, zeep of een ander onmisbaar product ineens op? Voor uw dagelijkse boodschappen gaat u gewoon even langs bij onze winkel op de begane grond. Snel en gemakkelijk, dus u bent nooit onthand. Onze winkel heeft het allemaal in huis. En u hoeft er de deur niet voor uit. 

Zijn de boodschappen te zwaar, dan laten we ze bij u bezorgen. 

De winkel is geopend op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 10.30-11.30 uur. Mocht u buiten deze tijden toch iets nodig hebben, dan kunt u dit aangeven bij de receptie. Een vrijwilliger loopt dan met u mee om het product te halen.