Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

 

Topaz Munnekeweij

 

Topaz Munnekeweij is gelegen in het gezondheidcentrum in Noordwijkerhout. Munnekeweij onderscheidt zich door vriendelijk personeel en een warme sfeer. De meeste van onze medewerkers werken en wonen zelf in Noordwijkerhout, dus zijn niet alleen nauw verbonden met Munnekeweij maar ook met ons mooie dorp. 

Bij Topaz Munnekeweij zorgen we ervoor dat u kunt leven en wonen zoals u dat wilt, thuis of bij Topaz. Met specialistische zorg en behandelingen op maat op het moment dat u er behoefte aan heeft. Wij helpen u uw leven zo vorm te geven dat u ons zo min mogelijk nodig heeft.

André van Zuijlen, gebiedsmanager

 
Stel een vraag

BezoekadresVia Antiqua 25
2211 HW Noordwijkerhout
T0252 375 544

 

Gymnastiek

 

De kracht-, balans- en coördinatieoefeningen leveren een positieve bijdrage aan uw zelfredzaamheid. Maar bovenal vinden is het belangrijk dat u er plezier aan beleefd en ervaart dat bewegen goed is voor uw lijf en leden. Iedereen kan meedoen. We gaan uit van wat u kan, dus u traint op uw eigen niveau.

Hoe ziet een gymles eruit?
Warming up: Loopvormen staand naast een stoel, maar ook zittend of in de rolstoel kan worden meegedaan. Daarna komt het hele lichaam aan de beurt en worden alle gewrichten en spieren aan het werk gezet. De gymles wordt afgesloten met een spel en cooling down.