Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

 

Topaz Munnekeweij

 

Topaz Munnekeweij is gelegen in het gezondheidcentrum in Noordwijkerhout. Munnekeweij onderscheidt zich door vriendelijk personeel en een warme sfeer. De meeste van onze medewerkers werken en wonen zelf in Noordwijkerhout, dus zijn niet alleen nauw verbonden met Munnekeweij maar ook met ons mooie dorp. 

Bij Topaz Munnekeweij zorgen we ervoor dat u kunt leven en wonen zoals u dat wilt, thuis of bij Topaz. Met specialistische zorg en behandelingen op maat op het moment dat u er behoefte aan heeft. Wij helpen u uw leven zo vorm te geven dat u ons zo min mogelijk nodig heeft.

André van Zuijlen, gebiedsmanager

 
Stel een vraag

BezoekadresVia Antiqua 25
2211 HW Noordwijkerhout
T0252 375 544

 

Verbondenheid, dat typeert Topaz Munnekeweij

Bij Topaz Munnekeweij zijn er verschillende zorgdiensten. Zo kunt u het Ontmoetingscentrum voor mensen met dementie bezoeken. Ook kunt u komen wonen bij Munnekeweij in een van onze verzorgingsappartementen of in de verpleegunits. Tevens kunt u gebruik maken van de vele voorzieningen, zoals de tovertafel en de duofiets. Munnekeweij organiseert ook verschillende activiteiten voor de cliënten. U kunt onder andere meedoen aan de computersoos of de teken- en schilderclub. Wilt u meer weten over Topaz Munnekeweij of heeft u vragen neem dan contact op.

Expertise:

Samen met de cliënt
Topaz Munnekeweij heeft een eigen cliëntenraad waarbij u als cliënt of mantelzorger met vragen en/of suggesties terecht kunt. Topaz hecht veel belang aan de samenwerking met de cliëntenraden.

Een belangrijke graadmeter op het gebied van kwaliteit is natuurlijk de mening van onze cliënten. Jaarlijks vragen we een extern bureau een cliënttevredenheidsmeting volgens de landelijke standaarden uit te voeren. Maar ook tijdens uw verblijf en als u bij ons weggaat, vragen we geregeld hoe u de tijd bij ons ervaart/ervaren hebt.
Het rapportcijfer dat cliënten en vertegenwoordigers van cliënten ons gaven in het cliënttevredenheidsonderzoek van 2015 was gemiddeld een 7,9: een 8,1 bij bewoners met een lichamelijke klacht (somatiek), een 7,4  bij vertegenwoordigers van onze cliënten met dementie en een 8,1 voor de thuiszorg. 

Cliënten kunnen ook op eigen initiatief op het landelijke en onafhankelijke platform ZorgkaartNederland hun oordeel geven over de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening. Rechts ziet u de gemiddelde waardering van Topaz Munnekeweij.

André van Zuijlen, gebiedsmanager

Kenmerken:

 •  Woonzorgcentrum
 •  Ontmoetingscentrum Dementie
 •  Zorg aan huis
 •  64 plaatsen

Faciliteiten:

 •  Buitenterras
 •  Winkeltje 't Gruttertje
 •  Restaurant de Tuinkamer
 •  Diverse activiteiten
Topaz Munnekeweij is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer weten over het kwaliteitsbeleid van Topaz? Lees verder

Foto impressie

U bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven. Of bekijk de foto’s

   
Binnentuin Munnekeweij
Man en vrouw bij postbus
Receptiemedewerkster met collega
Twee vrouwen met chauffeur
Vrouw drinkt thee

Als ik zie hoe wij allemaal met liefde voor de cliënten werken, dan zou ik hier ook wel als cliënt willen wonen.

Als ik wat te vermelden heb, dan zeg ik dat.

Ik ging een cliënt ophalen en ben met hem naar een voetbalwedstrijd gegaan. Hij vond het geweldig, heeft het er nog over!

Veelgestelde vragen

 • Waar kan ik terecht als ik een vraag heb?

  Als u vraag hebt over de door ons geboden zorg, of als u juist extra zorg nodig heeft, nemen onze medewerkers van het Cliënt Service Bureau graag de tijd voor u. Klik op onderstaande knop voor de contactgegevens.

  Cliënt Service Bureau
 • Kan ik snel terecht? Of is er een wachtlijst voor Topaz Munnekeweij?

  Voor mensen met chronische lichamelijke klachten (somatiek) staan meer dan 25 personen op de wachtlijst. Voor mensen met dementie staan er tussen de 10 personen en 25 personen op de wachtlijst. De wachttijd is langer dan 1 jaar bij Topaz Munnekeweij.

  Dit betreft de wachtlijst voor langdurig verblijf. Informeer eventueel naar de mogelijkheden voor dagopvang in ons ontmoetingscentrum, of langdurig verblijf in een van onze andere locaties in Voorschoten, Leiden, Katwijk.

  Voor zorg aan huis kunt u direct bij ons terecht. De medewerkers van ons Cliënt Service Bureau helpen u graag verder.

 • Kan ik thuiszorg krijgen zolang ik nog op de wachtlijst sta?

  Ja dat kan. Als u een indicatie heeft voor langdurig verblijf in een zorgorganisatie en u staat op de wachtlijst voor één van de locaties van Topaz – en u woont voorlopig nog thuis - dan kunt u in de tussentijd thuiszorg krijgen. We noemen dit ook wel overbruggingszorg. De medewerkers van ons Client Service Bureau helpen u graag verder.

 • Kan ik tijdelijk verblijven in deze Topaz locatie?

  Ja, binnen deze locatie zijn een aantal gemeubileerde kamers beschikbaar voor tijdelijk verblijf. U kunt hier verblijven met een 1e lijns subsidie indicatie ‘basis’ (uw huisarts verwijst u door) of met een respijtzorg beschikking (afgegeven door de gemeente).

 • Heeft Topaz ook kamers voor echtparen?

  Ja, in de woonzorgcentra van Topaz (Foreschate, Munnekeweij, Groenhoven, Haagwijk) zijn echtparenkamers. Cliënten kunnen hier verblijven als beiden een indicatie hebben, maar ook als één van de twee een indicatie heeft. De partner zonder indicatie kan een ZZP 0 aanvragen bij het CIZ www.ciz.nl

 • Wanneer kan ik op bezoek komen?

  Wij hanteren geen bezoektijden. Familie, vrienden en kennissen zijn de hele dag welkom.

 • Kan ik gratis parkeren bij Topaz Munnekeweij?

  Met een parkeerschijf kunt u gratis voor de deur parkeren.