Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

 

Topaz Haagwijk

 

Bij binnenkomst in Topaz Haagwijk valt direct de kleurrijke aankleding op. Daarmee willen wij graag de fijne sfeer en goede zorg in onze locatie overbrengen. We willen graag dat u zich hier thuis voelt. Onze medewerkers doen daar hun uiterste best voor.

In ons mooie Grand Café nodigen wij u graag uit voor een hapje en een drankje. Hier wordt ook de warme maaltijd geserveerd. Wanneer bewoners hun maaltijd naar keuze liever in hun eigen appartement willen, kan dat uiteraard ook. Vanuit het Grand Café heeft u goed zicht op de prachtige binnentuin, die zeker uitnodigt tot een wandeling.

André van Zuijlen, gebiedsmanager

 
Stel een vraag

BezoekadresBeethovenlaan 2
2324 EL Leiden
T071 5796 010

 

Bibliotheek

 

Mooie romans van vroeger en nu, spannende thrillers en detectives en aangrijpende biografieën: onze bibliotheek heeft ze op de plank. We hebben ook grootletterboeken en luisterboeken. 

Op de begane grond, in de gang naar het Grand Café, vindt u de bibliotheek. Elke woensdagmiddag bent u daar van 14.00-15.00 uur welkom. Vrijwilligers verzorgen de boekenregistratie en de uitgifte. In de bibliotheek vindt u ook een boekencollectie met groot lettertype.