Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

 

Topaz Haagwijk

 

Bij binnenkomst in Topaz Haagwijk valt direct de kleurrijke aankleding op. Daarmee willen wij graag de fijne sfeer en goede zorg in onze locatie overbrengen. We willen graag dat u zich hier thuis voelt. Onze medewerkers doen daar hun uiterste best voor.

In ons mooie Grand Café nodigen wij u graag uit voor een hapje en een drankje. Hier wordt ook de warme maaltijd geserveerd. Wanneer bewoners hun maaltijd naar keuze liever in hun eigen appartement willen, kan dat uiteraard ook. Vanuit het Grand Café heeft u goed zicht op de prachtige binnentuin, die zeker uitnodigt tot een wandeling.

Ineke Velthuyzen, gebiedsmanager

 
Stel een vraag

BezoekadresBeethovenlaan 2
2324 EL Leiden
T071 5796 010

 

Bloemschikken

 

Creatief met bloemen door het volgen van een workshop bloemschikken is altijd zeer verrassend. Alleen al vanwege het feit dat je als basismateriaal met allerlei soorten bloemen werkt, word je vanzelf opgewekt. Bloemschikken is van oudsher razend populair en leidt vaak tot de meest fraaie creaties, van mooie seizoenskransen tot bijvoorbeeld een bijzondere bloementaart.

Bloemschikken is een gezellige en populaire activiteit. Om de week (oneven weken) op dinsdagochtend kunt u iets moois maken met verse bloemen. Gezamenlijk bezig zijn onder het genot van een kop koffie.