Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

 

Topaz Foreschate

 

Bij Topaz Foreschate kent iedereen elkaar. Er is ruimte voor 63 bewoners, waardoor de sfeer intiem en gemoedelijk is. Hier wonen, voelt als een warm thuis, mede door de betrokkenheid van onze medewerkers. Zij bieden u de zorg en ondersteuning waar u behoefte aan heeft, maar laten de regie zoveel mogelijk in úw handen. We vragen naar uw wensen en onze medewerkers zullen altijd proberen aan uw vraag te voldoen: we zeggen graag ja! Als iets écht niet kan, zoeken we naar de beste oplossing. Betrokkenheid, dat typeert Topaz Foreschate.

Ons huis is centraal gelegen in Voorschoten. Met een schitterende tuin, een goed restaurant, een prettige woonomgeving en de winkels van Voorschoten op loopafstand.

André van Zuijlen, gebiedsmanager

 
Stel een vraag

BezoekadresRouboslaan 1
2252 TM Voorschoten
T071 5614 931

 

Restaurant de Oase

 

U bent van harte welkom in ons restaurant. Schuif aan en eet gezellig mee. Het dagmenu is altijd vers, gezond en lekker. U kunt kiezen uit 2 menu's. Het dagmenu wordt om 17.00 uur geserveerd, de prijs is € 7,95 te betalen bij de receptie.

Het ontbijt is van 8.00 - 10.00 uur en de lunch is van 12.00 - 14.00 uur.

Er is ook een mogelijkheid om de Oase te reserveren voor als u iets te vieren heeft of voor andere bijeenkomsten. Wilt u meer informatie over de kosten en reservering? Dit kan via de receptie T 071 561 49 31. Zij kunnen u indien nodig doorverwijzen. 

Wij wensen u smakelijk eten!

 

Restaurant de Oase