Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

 

Topaz Foreschate

 

Bij Topaz Foreschate kent iedereen elkaar. Er is ruimte voor 63 bewoners, waardoor de sfeer intiem en gemoedelijk is. Hier wonen, voelt als een warm thuis, mede door de betrokkenheid van onze medewerkers. Zij bieden u de zorg en ondersteuning waar u behoefte aan heeft, maar laten de regie zoveel mogelijk in úw handen. We vragen naar uw wensen en onze medewerkers zullen altijd proberen aan uw vraag te voldoen: we zeggen graag ja! Als iets écht niet kan, zoeken we naar de beste oplossing. Betrokkenheid, dat typeert Topaz Foreschate.

Ons huis is centraal gelegen in Voorschoten. Met een schitterende tuin, een goed restaurant, een prettige woonomgeving en de winkels van Voorschoten op loopafstand.

André van Zuijlen, gebiedsmanager

 
Stel een vraag

BezoekadresRouboslaan 1
2252 TM Voorschoten
T071 5614 931

 

Bingo

 

Dit populaire spel is bij vele senioren zeer geliefd. Er staat een team van vrijwilligers klaar om de ballen te laten rollen. De balletjes vallen beslist een keer op uw nummers. Bij een volle kaart wint u een mooie prijs. Spanning is een onderdeel, maar gezelligheid voert de boventoon. De kosten zijn € 3,50 voor een bingokaart en een kopje koffie of thee.

We spelen elke eerste en derde donderdag van de maand bingo.