Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

 

Nieuwbouw Topaz Lakenhof

 

Topaz bouwt een nieuwe woonzorglocatie aan de Arthur van Schendelstraat: Topaz Lakenhof. De nieuwbouw komt in de nieuwe woonwijk Churchillpark in Leiden-Zuid, op de plek van de voormalige noordelijke sportvelden tussen de Boshuizerkade en de Churchilllaan.

Eind september 2017 is de bouw gestart. De planning is dat de nieuwe locatie eind 2018 wordt opgeleverd. De bewoners van Topaz Groenhoven zijn de eerste bewoners van de nieuwe zorglocatie. Zij verhuizen naar Topaz Lakenhof, omdat de locatie Groenhoven sterk verouderd is.

Via deze pagina blijft u op de hoogte van het laatste nieuws over deze nieuwe locatie.

 
Stel een vraag

BezoekadresArthur van Schendelstraat 2
2321 WE Leiden
T

 

Over Topaz Lakenhof

Topaz Lakenhof wordt een woonzorglocatie voor 72 bewoners met dementie en met chronisch lichamelijke klachten. In Lakenhof gaan we kleinschalig zorgen in negen woongroepen van acht bewoners.

Kleinschalig zorgen betekent zoveel mogelijk leven zoals thuis. Een kleine groep medewerkers ondersteunt een kleine groep bewoners, samen met vrijwilligers en familie van de bewoners. Een groot voordeel hiervan is dat de bewoner een vaste, kleine groep medewerkers om zich heen heeft. Doordat de groep bewoners klein is, kunnen de medewerkers de bewoner echt goed leren kennen en zich makkelijker verdiepen in de levensloop van de bewoner. Hiermee maken we de zorg veel persoonlijker en kunnen we beter rekening houden met de specifieke wensen en behoeften van elke bewoner.   

Hiernaast vindt u een filmpje over de start van de bouw van Topaz Lakenhof.

JEstHciTgWs

 

Foto's van de bouw

   

Artist impressions van de nieuwbouw