Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

 

Nieuwbouw Topaz Lakenhof

 

Topaz gaat een nieuwe woonzorglocatie aan de Arthur van Schendelstraat bouwen: Topaz Lakenhof. De nieuwbouw komt in de nieuwe woonwijk Churchillpark in Leiden-Zuid, op de plek van de voormalige noordelijke sportvelden tussen de Boshuizerkade en de Churchilllaan.

Eind september is de bouw gestart en de planning is dat de nieuwe locatie in het najaar van 2018 wordt opgeleverd. De bewoners van Topaz Groenhoven zijn de eerste bewoners van de nieuwe zorglocatie. Zij verhuizen naar Topaz Lakenhof, omdat de locatie Groenhoven sterk verouderd is.

Via deze pagina blijft u op de hoogte van het laatste nieuws over deze nieuwe locatie.

 
Stel een vraag

BezoekadresArthur van Schendelstraat 2
2321 WE Leiden
T

 

Over Topaz Lakenhof

Topaz gaat een woonzorglocatie realiseren voor 72 bewoners. Dit zijn ouderen met dementie en met chronisch lichamelijke klachten die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Alle bewoners van Topaz Lakenhof beschikken over een eigen studio. Drie woongroepen van acht bewoners delen gezamenlijk een huiskamer met buitenruimte. Topaz Lakenhof krijgt drie verdiepingen. Elke verdieping heeft een eigen buitenruimte met uitzicht op de voetbalvelden. Op de eerste tot en met de derde verdieping wonen bewoners. Op de begane grond komen een tuinkamer voor algemeen gebruik, kantoren en parkeerruimte.

Hiernaast vindt u een filmpje over de start van de bouw van Topaz Lakenhof.

JEstHciTgWs

 

Foto's van de bouw

   

Artist impressions van de nieuwbouw