HD Club

HD Club 2024 op het strand van Katwijk

Deze dag is voor kinderen en jongeren tussen de 8 en 24 jaar die betrokken zijn bij de ziekte van Huntington. Op de dag zelf zullen begeleiders vanuit de verschillende Huntington Expertisecentra aanwezig zijn. Er zijn geen kosten verbonden aan deze dag (alleen aan eigen vervoer).

Aanmelden

Deze dag wil je niet missen! Aanmelden kan tot uiterlijk 10 mei 2024.
Klik hier om je aan te melden.

Programma

Deze actieve dag duurt van 10.30 - 18.00 uur bij strandpaviljoen Surf en Beach in Katwijk. Benieuwd wat we allemaal gaan doen?

  • Ontvangst met wat lekkers
  • Expeditie Robinson op het strand
  • Lunchen bij het strandpaviljoen
  • Middag op het water
  • Rondleiding op de reddingspost
  • Afsluiten met patat en snacks (ouders ook welkom)

Locatie

Strandpaviljoen Surf en Beach
Boulevard Zeezijde 9
2225 BB Katwijk aan Zee

Hoe kom je er?

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de parkeergarage (Boulevard Zeezijde 13, 2225AG Katwijk aan Zee) neem dan de uitgang aan de noordzijde, aan de Emmastraat. Kosten voor een hele dag parkeren 10 euro (dagkaart).

Kom je met het openbaarvervoer? Vanuit Leiden Centraal Station kom je met bus 431 & 90 op de boulevard uit. Richting het Noorden lopen. Rond 17.00 uur sluiten we (met ouders/ verzorgers) af bij de Katwijkse Reddingsbrigade, Boulevard Zeezijde 1.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Of heb je specifieke vragen? Mail dit dan naar kidsclub@topaz.nl onder vermelding van je naam en telefoonnummer.