Hartelijk welkom

Hartelijk welkom bij Topaz!

Binnenkort gaat u misschien verhuizen naar een woonsetting met passende zorg bij Topaz. U bent van harte welkom bij ons. Ter voorbereiding op de aanstaande verhuizing informeren wij u alvast over de woonwijzer, een kledingadvieslijst, tips voor het veilig inrichten van appartement of kamer en een verhuischecklist. Uw eventuele vragen naar aanleiding van deze informatie, kunt u stellen tijdens het welkomstgesprek wat plaatsvindt bij of vlak voor de inhuizing.

Praktische informatie voor de verhuizing

Graag delen we met u wat praktische informatie zodat u helemaal voorbereid bent voor de verhuizing naar Topaz. Er is een aantal dingen dat u zelf kunt regelen voordat u verhuist. Klik hier voor meer informatie.

Wat uw mantelzorger nog kunt doen

Alle mensen die dichtbij een cliënt staan, beschouwen wij als mantelzorger. Mantelzorgers zijn een grote steun voor hun naaste. Daarom betrekken we hen graag bij het zorgtraject. Lees hier wat uw mantelzorger voor u kunt (blijven) doen na uw verhuizing naar Topaz.

Wie bent u?

Wanneer u bij ons komt wonen heeft u al een heel leven achter u. Dat leven neemt u mee naar Topaz. Het is belangrijk dat wij dit leven kennen, zodat wij goed kunnen aansluiten bij uw wensen en behoeften. Want, het hele leven telt. Daarom vragen wij u om voor de verhuizing onderstaand formulier in te vullen. Zo krijgen wij een goed inzicht in uw gewoontes en hoe u uw leven graag inricht.

Informatie

Mijn gewoontes formulier

Wilt u in ieder geval de met * gemarkeerde velden invullen? Graag willen we u vragen in de overige invulvelden alleen hoogstnoodzakelijk informatie te vermelden en zo min mogelijk medische informatie te verstrekken.

Topaz gebruikt de gegevens om een zo goed mogelijke service te kunnen verlenen en verstrekt geen gegevens aan derden. Klik hier voor onze volledige privacyverklaring.