Disclaimer

Wanneer geldt de disclaimer?

De disclaimer geldt als u de website www.topaz.nl bezoekt.

Van wie is de website?

Zorgorganisatie Topaz is eigenaar van de website. De volledige naam en het adres van het hoofdkantoor van Topaz zijn:

Stichting Topaz
Aaltje Noordewierlaan 50
2324 KS Leiden

Wat is nog meer belangrijk?

Topaz is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28116689.
Het BTW-nummer van Topaz is NL818223200B01.

Wat moet ik weten als ik de website bezoek?

Geen advies

Op de website staat algemene informatie. Dat betekent dat deze informatie niet voor uw persoonlijke situatie is geschreven. We geven u op de website daarom geen persoonlijk advies. Als u persoonlijk advies wilt, dan helpen wij u graag. Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Fouten op de website

Aan alle pagina’s van de website van Topaz is de grootst mogelijke aandacht besteed. Het kan toch gebeuren dat de informatie op de website niet (meer) klopt. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt. Mocht u onjuistheden signaleren, wilt u dan zo vriendelijk zijn deze bij ons te melden.

Auteursrechten

Alle werken en informatie op de website van Topaz alsmede de website zelf zijn onderhevig aan de bepalingen van het auteursrecht. Een gebruiker mag de werken en informatie op het beeldscherm bekijken en desgewenst afdrukken. Iedere openbaarmaking of verveelvoudiging, zoals (maar niet beperkt tot) verspreiden, verzenden, opnemen in een ander werk, netwerk of website, tijdelijke of permanente reproductie, vertalen of bewerken of anderszins al of niet commercieel hergebruik, is niet toegestaan.

Verwerking van persoonsgegevens

Topaz garandeert dat persoonlijke informatie die u verstrekt – dat is alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon – strikt vertrouwelijk wordt behandeld en niet aan derden zal worden verstrekt. Topaz gebruikt deze informatie om een zo goed mogelijke service te kunnen verlenen.

Clickgedrag

Op deze website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's, zonder dat deze bezoekers identificeren. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Topaz de dienstverlening op deze website verder optimaliseren.

Bereikbaarheid website

We zorgen ervoor dat de website zo veel mogelijk beschikbaar is. Toch kan het voorkomen dat de website tijdelijk niet bereikbaar is. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.

Websites van anderen

Op onze website treft u links aan naar andere websites. Deze zijn uitsluitend bedoeld als informatiebron. Hoewel deze met zorg zijn geselecteerd, draagt Topaz geen verantwoordelijkheid voor de inhoud en de manier waarop die organisaties met uw gegevens omgaan.

Linken naar Topaz

Linken naar pagina’s van topaz.nl of werkenbij.topaz.nl is toegestaan mits de goede naam van Topaz daarmee niet wordt aangetast en mits ermee geen instemming door en of steun van Topaz wordt gesuggereerd waar dat niet het geval is.

Wijzigingen

We kunnen de regels van deze disclaimer aanpassen.