Wat je vertrekpunt ook is... Arbeidsmarktcampagne 2024

In februari is de nieuwe wervingscampagne van start gegaan. Met deze campagne hopen we veel mensen te enthousiasmeren over het werken bij Topaz én over te halen om de switch te maken naar Topaz.

Deze campagne is een vervolg op een eerdere campagne met bewoners die destijds iets vertelde over hun beroep. Bij deze campagne richten we ons volledig op de loopbaan van de medewerker en de verschillende mogelijkheden die Topaz als werkgever biedt. We hopen mensen aan te spreken die nieuwsgierig zijn naar de zorg en die switch naar de zorg zouden willen maken (of daarmee bezig zijn). Het uitgangspunt van deze campagne is: Wat je vertrekpunt ook is, jouw startpunt is Topaz.

In deze campagne spelen 6 collega's de hoofdrol. Remco, Marja, Michelle, Ivonne, Danielle en Cathy hebben allemaal de switch naar de zorg gemaakt. Zij waren eerst resource planner, kok, basisschooljuf, kapper, bloemist en shopmanager. En nu zorgen ze alle 6 met veel liefde voor de bewoners. Bij Topaz. Daar zijn we trots op! Zij laten in de campagne deze switch zien, letterlijk. Drie van hen doen hun inspirerende verhaal. Waarom hebben zij dit switch gemaakt? Waarom Topaz? Waarom naar de zorg?

Op deze website is de volledige campagne te vinden: https://werkenbijtopaz.nl/startpunt