Topaz introduceert: Topaz360º specialistische behandeling aan huis

Met wat voorheen de behandelpraktijk was introduceert Topaz vandaag een unieke nieuwe dienst: Topaz 360º. Met een team van verschillende professionals staan we 360 graden om mensen heen.

We bieden behandelingen van hoge kwaliteit in de vertrouwde omgeving; thuis! We kijken naar wat mensen motiveert, wat hun wensen zijn en wat hun leven kleur geeft. Samen met onze cliënten zoeken we naar verbetermogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig, comfortabel en veilig thuis te kunnen blijven leven en wonen. De specialisten stemmen met elkaar af wat en wanneer het beste werkt voor onze cliënten. Daarnaast werken ze nauw samen met thuiszorg, huisartsen, familie, naasten en mantelzorgers. Met elkaar zorgen we voor dat fijne gevoel dat alles goed geregeld is!

Onze behandelaren

Topaz360 heeft alle professionals die nodig zijn in huis. De specialist ouderengeneeskunde, de fysiotherapeut, de ergotherapeut, de beweegagoog (seniorenfit), de psycholoog, de diëtist, de geestelijk verzorger, de logopedist en de muziektherapeut. Alle 51 professionals zijn BIG-geregistreerd en aangesloten bij kennisnetwerken als ParkinsonNet, MS Zorg, Chronisch Zorgnet en Neuronet.

Hoe werkt het?

De professionals van Topaz360 komen thuis langs voor een consult of een behandeling. Zijn er meerdere behandelaren betrokken? Dan stemmen zij, in overleg met alle betrokkenen, hun schema op elkaar af. Binnen Topaz360 kent iedereen elkaar goed en schakelen zij met elkaar voor inhoudelijke vragen of voor onderlinge samenwerking. Altijd in overleg met cliënten zelf, de mensen om hen heen en de huisarts. Zo staan we met een team van samenwerkende professionals om mensen heen. Met aandacht voor iedereen en met de beste behandelkwaliteit. Onze professionals werken vanuit Topaz360 in Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Rijnsburg en Voorschoten. Op de website topaz360.nl vindt u alle informatie over onze diensten.

Stroopwafels!

Om de lancering van Topaz360 te vieren trakteren we alle medewerkers, bewoners, vrijwilligers en bezoekers op vers gebakken warme, ronde stroopwafels. Want rond is thema van Topaz360. We staan rondom mensen. Vorige week bezocht de stroopwafelkraam al een aantal locaties. Vandaag staat de kraam bij Lakenhof, morgen bij Foreschate (in pand Groenhoven) en donderdag bij Haagwijk.