Topaz start samenwerking met HammondCare Australië

Topaz bestuurder Lia de Jongh heeft samen met de bestuurder van HammondCare, een innovatieve zorgverlener in de gezondheidszorg en ouderenzorg in Australië, een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Samen willen we de kwaliteit van leven van mensen met dementie verbeteren. We starten deze internationale samenwerking met een inleidend webinar met een aantal opinieleiders op het gebied van dementie. Heel toepasselijk is deze webinar vanaf vandaag - Wereld Alzheimer Dag - te bekijken.

Topaz en HammondCare gaan kennis delen op het gebied van dementie, zoals complexe problematiek en gedragsverandering en kleinschalige inrichting van locaties voor mensen met dementie. HammondCare wil daarnaast graag leren van de gespecialiseerde zorg en behandeling voor mensen met de ziekte van Huntington van Huntington expertisecentrum Topaz Overduin in Katwijk. De professionals werken samen binnen wetenschappelijk onderzoek, er komen kennisnetwerken van professionals en mogelijkheden voor onderlinge uitwisselingsstages voor medewerkers van Topaz en HammondCare.

Klik hier voor meer informatie.