Topaz Revitel 10 jaar

Op zondag 28 januari 2024 bestond Topaz Revitel 10 jaar. Dit jubileum werd afgelopen week uitgebreid gevierd met medewerkers, vrijwilligers en revalidanten.

10 jaar revalidatie- en herstelzorg

Sinds 2014 biedt Topaz revalidatie- en herstelzorg met verblijf aan ouderen en anderen met een kwetsbare gezondheid in haar revalidatielocatie in het LEVEL-gebouw in Leiden. In de afgelopen 10 jaar heeft Revitel vele mensen begeleidt in het revalidatietraject na een beroerte, hartinfarct, botbreuk of operatie, zoals een nieuwe knie- of heup. Ook heeft Revitel zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in oncologische revalidatie. In mei 2023 opende de locatie een nieuwe afdeling voor revalidatie voor mensen met geheugenproblemen, waarmee zij een antwoord gaf op deze grote zorgvraag in de regio. Daarnaast ontving Revitel in 2023 het Topcare-predicaat.

Feestje vieren

Al deze mooie ontwikkelingen in de afgelopen 10 jaar geven reden genoeg voor een feestje. Dat feestje werd dan ook gevierd van zondag 28 januari tot en met woensdag 31 januari. Op zondag 28 januari trakteerde Revitel de medewerkers, vrijwilligers en revalidanten op gebak, zoals dat hoort op een verjaardag. Op maandag kon iedereen heerlijk genieten van diverse soorten verse koffie en thee van een baristabar en tijdens de lunch van een frietje en snack. Op dinsdag wonnen bijna alle medewerkers een prijs tijdens het rad van fortuin. Ook vele revalidanten vielen in de prijs tijdens de bingo op woensdag. Dankzij alle sponsors en de inzet van de medewerkers konden we deze mijlpaal goed vieren.