Topaz en Zorgboodschap tekenen nieuwe overeenkomst

Op 27 juni 2024 hebben Topaz-bestuurder Mariëtte Vos Lambooy en Vincent Bos, algemeen directeur van Zorgboodschap, op locatie Lakenhof een nieuwe overeenkomst getekend.

Topaz koopt eten en drinken in bij Zorgboodschap. Ieder jaar kijken we of de manier van samenwerken nog aansluit bij onze strategie en of er verbeteringen mogelijk zijn. Duurzaamheid is bijvoorbeeld een belangrijk thema voor ons, daarom is afgesproken dat we in dit kader overschakelen op biologische zuivel en kleinere porties geportioneerd vlees.

Makkelijker bestellen en vernieuwde service

Zorgboodschap heeft onlangs een vernieuwde website gelanceerd wat het bestellen voor de medewerkers makkelijker maakt en flexibeler is wanneer als ze eens wat extra's willen bestellen. Daarnaast zijn er in het contract maatwerkafspraken opgenomen die zijn afgestemd op de teams.

Minder bestel- en aanlevermomenten scheelt veel tijd

In Overduin is een proef gedaan met minder bestelmomenten per week en dat pakte positief uit. René van Elferen: “Het bespaart de medewerkers veel tijd. Minder bestel- en aanlevermomenten voor de medewerkers geeft meer rust op de afdelingen. Het doel is dat onze vakmensen zich bezig kunnen houden met de bewoners en dat 'het gedoe' bij ze wordt weggenomen. We hebben regelmatig overleg met Zorgboodschap zodat de serviceafspraken die we hebben opgenomen in het contract goed worden nageleefd en wij onze ervaringen kunnen terugkoppelen.”

Op de foto voor Lakenhof, v.l.n.r.: Vincent Bos (algemeen directeur Zorgboodschap), Jennifer Waninge (sr. accountmanager Zorgboodschap), Rik Ulsamer de Waard (sr. inkoopadviseur Topaz), Mariëtte Vos Lambooy (bestuurder Topaz), Saskia van der Plas (manager zorg Zorgboodschap) en René van Elferen (teamleider facilitair Overduin)