Rein Souwerbren nieuwe voorzitter raad van bestuur Topaz

Per 1 maart 2024 start Rein Souwerbren als voorzitter raad van bestuur Topaz

De raad van toezicht heeft Rein Souwerbren benoemd tot voorzitter raad van bestuur van Topaz. Rein pakt samen met de adviescommissies de werving voor het lid raad van bestuur op om zo het bestuur van Topaz compleet te maken.

Rein heeft veel ervaring in de VVT-sector. Afgelopen 4,5 jaar was hij directeur-bestuurder bij Evean, een ouderenzorgorganisatie in Noord-Holland. Hier stuurde hij verschillende regio’s aan, had hij een uitgebreide portefeuille en was lid van diverse bestuurlijke netwerken en stuurgroepen.

Han van Esch, voorzitter raad van toezicht, is verheugd met de aanstelling van Rein Souwerbren als nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van Topaz. “De raad van toezicht heeft Rein leren kennen als een energieke, inspirerende en verbindende man met kennis van de ouderenzorg van binnenuit. Wij zijn ervan overtuigd dat hij samen met zijn nog aan te stellen collega-bestuurder in staat zal zijn om de strategische doelstellingen van Topaz te realiseren in een dynamische zorgcontext.”

Rein geeft zelf over zijn komst aan: “Ik verheug me enorm op mijn aantreden bij Topaz. Mooi om een bijdrage te mogen leveren aan een organisatie waar ‘het hele leven telt’. De gesprekken die ik heb gevoerd tijdens de procedure geven alvast veel vertrouwen in een goede samenwerking .”