Lia de Jongh bij Omroep Max in gesprek over ouderenzorg

Lia de Jongh spreekt bij ‘Tijd voor Max' over de verandering van de ouderenzorg.

Gisteren hebben 747.000 kijkers gekeken naar het tv programma ‘Tijd voor Max', waar bestuurder Lia de Jongh aanschoof om - naar aanleiding van het Integraal Gezondheids Akkoord (IZA) dat a.s. dinsdag gepresenteerd wordt - tekst en uitleg te geven over de verandering van de ouderenzorg. Lia de Jongh richt zich in dit gesprek op mogelijkheden voor de toekomst en spreekt over ‘anders doen’.

Op haar LinkedIn account beschrijft zij: “We zijn in transitie. En dat doet soms pijn. Het laatste waar wij nu op zitten te wachten in de ouderenzorg is onrust over bezuinigingen. Ja, we zijn aan het vergrijzen, vergroenen en verkleuren. En dat brengt heel veel verandering met zich mee.

En ondertussen gaat de praktijk van alle dag door en zorgen wij voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Met veel energie en positiviteit omdat we elke dag opnieuw voelen waarom we dit werk doen. Niet voor niets is ons motto “Het hele leven telt”. Het was fijn om die boodschap gisteren weer eens voor het voetlicht te brengen bij Omroep MAX.”

Bekijk hier de aflevering terug.