Benoeming Arnoud Weermeijer als tijdelijk bestuurder

Arnoud Weermeijer is benoemd tot interim bestuurder van Topaz. Vanaf 1 oktober vormt hij de raad van bestuur van Topaz.

Arnoud volgt Lia de Jongh en Edwin Kalbfleisch op, nadat zij samen 5,5 jaar het bestuur van de ouderenorganisatie hebben gevormd en per 1 november Topaz verlaten.

Arnoud Weermeijer brengt veel ervaring mee als bestuurder in de gezondheidszorg en is bekend met onze regio. Hij heeft als interim bestuurder bij ziekenhuizen en VVT organisaties zoals Reinier de Graaf, Florence en de Alrijne zorggroep gewerkt. Topaz is een (financieel) gezonde en innovatieve organisatie maar ontkomt niet aan de financiële en personele uitdagingen op de ouderenzorg. De bestuurlijke continuïteit van Topaz is daarom van groot belang in de overgangsperiode naar een nieuwe raad van bestuur. Arnoud heeft de kennis en ervaring om hieraan invulling te geven en is zeer gemotiveerd om in de komende periode bij te dragen aan de ontwikkeling van Topaz.

Arnoud geeft zelf aan over zijn nieuwe functie: “De ouderenzorg biedt een turbulente omgeving die ook voor een krachtige organisatie als Topaz voortdurend verdere ontwikkeling en innovatie vraagt. De overgang naar een nieuwe raad van bestuur mag dit niet in de weg staan. Ik lever daaraan graag mijn bijdrage.”