Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

Alzheimercafé Teylingen-Noordwijkerhout: moderne dementiezorg

 

Maandag 8 januari 2018, 19.30 uur. Puyckendam, Pilarenlaan 4P1 in Noordwijkerhout. Eva van Zelm en Josine Engels vertellen u over de beweging radicale vernieuwing en hoe zij hiermee bezig zijn binnen Topaz Munnekeweij

'Van regels naar relaties' is de kern van de vernieuwing die plaats vindt in organisaties waar mensen verzorgd worden die lijden aan dementie. Zorg die draait om wat van waarde is voor mensen die zorg krijgen, hun naasten en medewerkers. Zodat mensen kunnen leven en zorg krijgen op manieren die bij hen passen... Dat geldt niet alleen voor mensen die in een instelling wonen, maar ook voor mensen met dementie die thuis wonen.

Eva van Zelm, projectleider (zie foto) en Josine Engels, onderzoeker, beiden werkzaam bij Topaz nemen u deze avond mee in de werkwijze waarin zij dit hopen te realiseren.

Alzheimercafé Teylingen

Het Alzheimer café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden, hulpverleners, en andere geïnteresseerden. Het Alzheimer café is maandag 8 januari 2018 geopend vanaf 19.00 uur, het programma duurt tot 21.00 uur waarna gelegenheid is tot napraten.

Adres: Puyckendam, Pilarenlaan 4P1, 2211 NA Noordwijkerhout.

Aanmelden voor deze avond is niet nodig. Voor meer informatie: mevrouw C. van Noort, telefoonnummer 06-10918151.